top of page

Big Wave Burgers - American food - tacos - salads

Over

Big Wave werd ontstaan door lange interesse en fascinatie omtrent de streetfood culture. Dit in combinatie met de liefde voor California en het vele reizen. Uit de reizen bleek al gauw dat deze keuken ons hartje had veroverd.

DSC_0511.JPG

MY NAME IS

Ik ben Issey, 23 jaar, aangenaam! Al altijd ben ik een echte food lover geweest. Buiten mijn studentenjobs in de horeca kon je mij achter de kookpotten terug vinden. Daarnaast geniet ik enorm van verre reizen te maken met California als mijn nummer 1! De Amerikaanse life style ligt voor mij nauw aan het hart. De combinatie van deze twee zaken zorgde ervoor dat Big Wave werd geboren!

HEALTHY & GUILTY

Amerikaans streetfood hoeft niet perse altijd ongezond te zijn! Naast onze burgers, frietjes en hotdogs hebben wij ook hippe slaatjes of taco's gevuld met verse groentjes of fruit.

DSC_0350.jpg
IMG_1302.jpg

HUISGEMAAKT

Wij proberen zoveel mogelijk te werken met huisgemaakte producten. Zo worden er geen bewaarmiddelen toegevoegd en maken wij gebruik van natuurlijke producten. Denk maar aan onze mac&cheese (macaroni op basis van cheddar kaas), sauzen, Mexicaanse salsa (vers gesneden tomaatjes met limoen en koriander) etc.. Allemaal huisgemaakt! 

CREATIVITEIT

Big Wave serveert niet uitsluitend 'speciale' gerechten maar biedt ook de vertrouwde keuken aan. Dit doen wij met een creative twist. Zo sluiten wij niemand uit en is er voor elk wat wils! 

DSC_0450 3.jpg
bottom of page